Despre noi

DESPRE NOI

BEST GAME

SQUASH ON FIRE

POVESTEA NOASTRĂ

Ne-am gândit că sală de joc, de squash poate fi o opțiune excelentă pentru cei pasionați de sport și doritori să se antreneze într-un mediu distractiv și competitiv. Squashul este un sport antrenant care implică o combinație de forță, agilitate și strategie. O sală de joc de squash poate oferi oportunitatea de a juca regulat, de a participa la competiții și de a întâlni alți jucători pasionați. De asemenea, poate fi un loc unde să socializezi și să-ți dezvolți abilitățile în squash.
În sala noastră de squash, vei avea acces la terenuri bine întreținute și echipamente de înaltă calitate. Poți să-ți îmbunătățești agilitatea, rezistența și puterea fizică prin antrenamente regulate. De asemenea, squashul este un sport excelent pentru a-ți dezvolta coordonarea ochi-mână și abilitățile strategice. Nu în ultimul rând, vei avea oportunitatea de a-ți face noi prieteni și de a te bucura de atmosfera competitivă și distractivă a jocului de squash.
De asemenea, este o modalitate distractivă de a-ți elibera stresul și de a-ți menține mintea și corpul în formă. Prin participarea la un program de deschidere la squash game, vei avea ocazia să înveți tehnici de bază, să primești sfaturi și instrucțiuni de la un antrenor sau un jucător experimentat și să te antrenezi alături de alți entuziaști ai acestui sport. Este o oportunitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile și de a te bucura de toate beneficiile pe care le oferă squashul!

REZERVĂ

SERVICIILE NOASTRE

Un loc distractiv unde poți socializa și unde îți poți îmbunătăți abilitățile de joc.
Citește mai multe
BEST GAME

De ce Squash?

Squashul este un sport captivant și antrenant, în care doi jucători se întrec pe un teren închis, folosind rachete speciale și o minge de cauciuc. Scopul este de a lovi mingea în așa fel încât adversarul să nu o poată returna într-un singur contact. Este un sport rapid și plin de acțiune, care pune la încercare agilitatea, rezistența și abilitățile strategice ale jucătorilor.
contactează-ne
Vino să te alături într-un joc de squash incendiar! Alătură-te și bucură-te de o experiență plină de energie și distracție!
SUNă ACUM
Strada Fermei Nr.2, Selimbar

© 2023 Squash On Fire Selimbar | All Rights Reserved

Powered by

Scriptics
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram