SERVICIILE NOASTRE

Squash On Fire îți oferă un loc minunat pentru ați dezvolta abilitățile 

Squash game este un sport rapid și antrenant

Vino să te alături într-un joc de squash incendiar! Organizăm un program de deschidere la squash game, care include exerciții de încălzire, îmbunătățire a agilității și coordonării, instrucțiuni și demonstrații pentru tehnici de bază. Alătură-te și bucură-te de o experiență plină de energie și distracție! 
CONTACTEAZĂ-NE
BEST GAME IN TOWN

Ce este Squash?

Squash este un sport foarte dinamic, relativ nou apărut, practicat de către 2 sau 4 jucatori cu o minge mică, de guma. Obiectivul jocului este ca mingea sa fie lovită astfel încât oponentul sa nu poata juca un retur valabil.

Terenul de squash

Chiar dacă terenul de squash are o dimensiune relativ redusă, el determina un nivel al solicitării ridicat, deoarece mișcările bruște antrenează mult mai bine mușchii.

Premii și titluri

Squash a fost desemnat în anul 2003 cel mai sănătos sport. Squash este un sport foarte exigent, fiind de asemenea cel mai bun pentru sănătate și pentru minte.

Principalele obiective

Viteza

Acest lucru îți oferă avantajul de a controla jocul și de a-ți surprinde adversarul. Viteza îți permite să răspunzi rapid la lovituri și să-ți adaptezi strategia în timp real. În plus, dezvoltarea vitezei te ajută să-ți îmbunătățești reflexele și agilitate.

Stabilitate

Stabilitatea este importantă în squash pentru că îți oferă echilibru și control în mișcările tale. O postură stabilă îți permite să execuți lovituri precise și puternice, fără a pierde controlul asupra corpului. 

Flexibilitate

Fiind flexibil, vei putea să-ți îmbunătățești agilitatea și să te miști mai ușor pe teren. De asemenea, ajută la prevenirea accidentărilor și îmbunătățește postura și tehnica. Prin exerciții regulate vei putea să-ți optimizezi performanța și să te bucuri de jocul de squash la maximum.

Tactica de joc

Orice lovitura trebuie sa fie cu un scop, iar jucătorul trebuie sa rămână concentrat și pregătit pentru orice mișcare a oponentului. Este un lucru esențial în practicarea acestui joc de îndemânare și atenție.
REZERVĂ O PROGRAMARE
Vino să te alături într-un joc de squash incendiar! Alătură-te și bucură-te de o experiență plină de energie și distracție!
SUNă ACUM
Strada Fermei Nr.2, Selimbar

© 2023 Squash On Fire Selimbar | All Rights Reserved

Powered by

Scriptics
pointer-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram