Arderea caloriilor

Squashul este nu doar distractiv, ci și o modalitate excelentă de a arde calorii și de a-ți menține o formă fizică bună. Așa că, pregătește-ți racheta și bucură-te de joc!

1. Squashul este un sport intens și dinamic

Squashul este un sport intens și dinamic, care implică multe mișcări rapide și schimbări de direcție. Aceasta face ca arderea caloriilor să fie foarte eficientă.

2. Potrivit studiilor

Potrivit unor studii, o sesiune de 30 de minute de squash poate arde în jur de 400-600 de calorii, în funcție de intensitatea jocului și de nivelul tău de fitness.

3. Lucrarea mai multor grupe musculare

Deoarece squashul solicită întregul corp, vei lucra toate grupele musculare și vei îmbunătăți rezistența cardiovasculară.

4. Implicarea și ritmul

Pentru a maximiza arderea caloriilor, încearcă să joci într-un ritm rapid și să te implici în schimburi intense de mingi. De asemenea, poți adăuga antrenamente suplimentare, cum ar fi exerciții de încălzire și exerciții de forță, pentru a crește consumul de calorii.

PROGRAMUL
SQUASH
ON FIRE

Te așteptăm cu drag  pentru a te bucura de programul de deschidere la SQUASH ON FIRE. Vino și alătură-te nouă pentru o experiență antrenantă și distractivă! 🎾
Vino să te alături într-un joc de squash incendiar! Alătură-te și bucură-te de o experiență plină de energie și distracție!
SUNă ACUM
Strada Fermei Nr.2, Selimbar

© 2023 Squash On Fire Selimbar | All Rights Reserved

Powered by

Scriptics
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram