Dezvoltarea abilității și coordonării

Nu uita să te antrenezi regulat și să fii răbdător. Cu timp și practică constantă, vei observa îmbunătățiri semnificative în abilitatea și coordonarea ta în timpul jocului de squash!

1. Exersează tehnici de bază

Exersează tehnici de bază precum lovituri drepte, cross-court, volée și drop-shot. Repetă aceste mișcări pentru a-ți îmbunătăți precizia și controlul mingii.

2. Efectuează exerciții de încălzire specifice squashului

Efectuează exerciții de încălzire specifice squashului, cum ar fi lovituri în perete, exerciții de picioare și mișcări de învârtire a corpului. Acestea te vor ajuta să-ți dezvolți agilitatea și flexibilitatea.

3. Jocul de squash implică multe schimbări

Jocul de squash implică multe schimbări rapide de direcție și accelerații. Exersează mișcări laterale, sprinturi și sărituri pentru a-ți îmbunătăți reacțiile și coordonarea.

4. Jucători experimentați

Jucătorii experimentați sau antrenorii pot fi de mare ajutor în dezvoltarea abilităților și coordonării tale. Ei pot oferi instrucțiuni, demonstrații și feedback pentru a-ți îmbunătăți jocul.

PROGRAMUL
SQUASH
ON FIRE

Te așteptăm cu drag  pentru a te bucura de programul de deschidere la SQUASH ON FIRE. Vino și alătură-te nouă pentru o experiență antrenantă și distractivă! 🎾
Vino să te alături într-un joc de squash incendiar! Alătură-te și bucură-te de o experiență plină de energie și distracție!
SUNă ACUM
Strada Fermei Nr.2, Selimbar

© 2023 Squash On Fire Selimbar | All Rights Reserved

Powered by

Scriptics
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram